Mijn naam is Petra Duijvestijn, geboren in 1967 te Wateringen. Opgegroeid met mijn voeten in de klei en als kind creatief en ondernemend. Na diverse werkzaamheden als praktijkopleider en leidinggevende kreeg ik een burn-out. Ik realiseerde me dat het tijd werd om meer naar mijn gevoel en intuïtie te luisteren. Zo ben ik mijn passie voor kunst en creativiteit verder gaan ontwikkelen. 

In 2006 heb ik de Keramiekopleiding in Gouda afgerond en ben ik me gaan specialiseren in persoonlijke vormgeving, boetseren naar model en monumentaal werk o.a. bij de Vrije Academie en Atelier Zuid 57 te Den Haag. In die periode was ik ook werkzaam als docent Vrije Vormgeving bij de VAK in Delft.

UITDEKLEI is een atelier aan huis. Ruim 10 jaar  geeft ik cursussen en workshops op locatie voor volwassenen en kinderen. Naast mijn kunstzinnige activiteiten ben ik ook yogadocente. Hiervoor heb ik de Opleiding Saswitha Yoga en Wijsbegeerte gevolgd in Bilthoven. De yogalessen geef ik o.a. in Villa Ockenburgh te Den Haag. Meer informatie hierover zie: www.zinyoga.nl.

 

 

 

 

"Voor creatie is rust en stilte nodig,

stilte om te voelen wat je hart allang weet,

maar wat je handen nog gaan maken."

Jan Taminiau